aikataulut arvonta säännöt

Mopo Sport Miitti järjestetään SM Motocrossin yhteydessä seitsemällä paikkakunnalla ajokauden 2019 aikana! 15-16 -vuotiaat mopomiittiläiset pääsevät mopokortilla ilmaiseksi SM-Motocross osakilpailuun mopomiittipäivänä.

Mopomiittiläisille tarjolla ilmaista Rockstar energiajuomaa sekä Mopo Sport Sponsor kit tarra-arkkeja ensimmäisten kisaerien jälkeisellä tauolla!

Seuraavat miitit järjestetään vuonna 2020
Spacer Mopo Sport - Rockstar - Beta - SM Motocross - Tampere Supercross Spacer

19.5 Hyvinkää, SM-Motocross
9.6. Karkkila, SM-Motocross
30.6. Siilinjärvi, SM-Motocross
21.7. Imatra, SM-Motocross
11.8. Alavus, SM-Motocross
1.9. Pori, SM-Motocross
22.9. Orimattila, SM-joukkuemotocross

Spacer

Osallistu arvontaan, jossa voit voittaa Beta supermoton sekä Rockstar VIP matkan Tampere Supercrossiin! Lue arvonnan säännöt

Spacer

Säännöt

1. Järjestäjä
Mopo-Sport Saukkonen & Salomaa ay (jäljempänä järjestäjä).

2. Osallistumiskelpoisuus
Arvonta on suunnattu 15-16 vuotiaille mopokortin haltijoille. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yksityishenkilöt. Arvonnan voittajan on saavuttava lunastamaan palkinto Tampere Supercross tapahtumaan 9.11.2019. (Alle 18 vuotiaalla täytyy olla huoltajan suostumus.) Ei osallistumisoikeutta: kilpailun järjestäjän työntekijät sekä heidän perheenjäsenensä.

3. Kampanja-aika
Kampanja-aika on 19.5.–22.9.2019

Miittipaikat ja ajankohdat joissa voi osallistua arvontaan

 • 19.5. Hyvinkää, SM-motocross osakilpailu
 • 9.6. Karkkila, SM-motocross osakilpailu
 • 30.6. Siilinjärvi, SM-motocross osakilpailu
 • 21.7. Imatra, SM-motocross osakilpailu
 • 11.8. Alavus, SM-motocross osakilpailu
 • 1.9. Pori, SM-motocross osakilpailu
 • 22.9. Orimattila, SM-motocross osakilpailu
 • 4. Kuinka osallistua kilpailuun
  Mopomiittiläiset voivat osallistua kilpailuun 19.5.–22.9.2019 välisenä aikana seuraavasti:

 • Julkaise Instagramissa kuva kisapaikalta määrättynä päivänä ja merkitse se hashtageilla #moposportmiitti #smmotocrossmiitti sekä tägää kuvaan @moposport
 • Huomioi, että julkaisusi on oltava julkinen.
 • Kun olet julkaissut kuvan, täytä osallistumislomake osoitteessa www.mopo.fi/miitti
 • Arvontaan voit osallistua yhden kerran per tapahtumapäivä.

  5. Palkinto ja sen arvonta
  Mopo Sport arpoo kilpailuun osallistujien kesken voittajan. Alle 18 vuotiaalla voittajalla tulee olla vanhemman lupa.

  Arvontaan osallistumiseen oikeuttavan Instagramissa julkaistun kuvan on oltava nähtävissä arvonnassa ilmoitetulla käyttäjätilillä arvontapäivämääränä.

  Palkinto arvotaan 7.10.2019 Vantaalla. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja palkinto luovutetaan Tampereella 9.11.2019. Palkinnon voittajan on saavuttava Tampereelle lunastamaan palkinto. Mikäli palkinnon voittaja ei saavu lunastamaan palkintoa, järjestäjällä on oikeus suorittaa uusi arvonta.

  Noudatettavan lain puitteissa palkinnon voittaja on vastuussa aiheutuneesta tapaturmasta ja vahingosta tai vaateesta, joka aiheutuu osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnoksi saadun tuotteen virheellisestä käytöstä.

  Palkinto sisältää

 • Junaliput kahdelle henkilölle Tampereelle voittajaa lähinnä sijaitsevalta rautatieasemalta lauantaina 9.11.2019 sekä paluuliput sunnuntaina 10.11.2019
 • Majoituksen kahden hengen hotellihuoneessa Tampereella 9.-10.11.2019 järjestäjän valitsemassa hotellissa
 • Kuljetuksen hotellilta Tampere supercross tapahtumaan sekä takaisin hotellille 9.11.2019
 • Pääsyliput kahdelle Tampere Supercross tapahtumaan 9.11.2019
 • Rockstar VIP kohtelun
 • Beta RR 50 motard mopon.
 • Palkinnon arvo on n. 4000 €.

  6. Palkinnon luovutus/julkisuus
  Voittajan nimi ilmoitetaan kampanjasivustolla. Lisäksi voittaja saa ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon tiedon palkinnon voittamisesta. Voittajan nimi voidaan julkaista myös järjestäjän muissa sähköisissä palveluissa. Osallistuja vastaa itse antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta. Mikäli voittoilmoitus palautuu/palkinto palautetaan virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, tämä johtaa hylkäämiseen.

  Voittaja hyväksyy, että palkinnon luovutusmatkaa Tampereelle voidaan hyödyntää Mopo Sportin, Rockstarin sekä SM Motocrossin markkinoinnissa ja järjestäjällä on oikeus kuvata tästä tilaisuudesta markkinointikäyttöön valokuvia ja videota.

  7. Järjestäjän vastuu
  Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

  8. Järjestäjän oikeudet
  Sovellettavan lain sallimissa rajoissa Järjestäjä varaa itselleen oikeuden käyttää voittajan ääntä, kuvaa, nimeä ja muita vastaavia mainonnassa, tiedottamisessa, markkinointimateriaaleissa ilman ylimääräistä korvausta tai ennakkovaroitusta voittajalle. Osallistuessaan kilpailuun jokainen hyväksyy nämä ehdot.

  9. Arpajaisvero/vaihto
  Järjestäjä sitoutuu huolehtimaan lakisääteisestä arpajaisverosta näissä virallisissa säännöissä luetellusta palkinnosta. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

  10. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia
  Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.